• Sinds mei wordt er weer volop getraind. 
  Gelukkig mogen de spelers tot en met 18 jaar lekker ballen en hoeft de afstand van 1,5 meter niet in acht te worden genomen. Dat maakt trainen en spelen net iets makkelijker.
  Ben je ouder dan 18 jaar dan geldt wel afstand houden van 1,5 meter en de andere richtlijnen die in het protocol terug te vinden/lezen zijn.

  De bond is in gesprek met de regering om eerder dan 1 september te kunnen starten, natuurlijk rekening houdend met de richtlijnen. Laten we de vingers gekruist houden en hopen dat het lukt per 1 juli . Wat is er leuker dan terwijl het heerlijk warm is te kunnen spelen.

  Onderlinge wedstrijden zijn natuurlijk ook nu mogelijk en worden al tussen teams gespeeld. Er zijn ook ideeën om een slow pitch toernooi te starten. Hou dus je mail in de gaten.

  Als alles goed gaat kunnen we per 1 juli ook weer gebruik maken van de kantine. We zijn nu bezig de voorbereidingen te treffen zodat we ook daadwerkelijk per 1 juli de kantine kunnen gebruiken.

  Daarnaast zijn we continu in gesprek met de gemeente Bergen op Zoom over de kosten voor huur van onze terreinen ed.
  We proberen ook gebruik te maken van de financiële tegemoetkoming van de overheid om zo de kosten die gewoon doorlopen gedekt te krijgen.

  Zoals beloofd zullen we zodra meer zicht is op onze financiën een ledenvergadering plannen en jullie informeren. Tijdens die vergadering zullen we ook weer tijd besteden aan “ ongewenste omgangsvormen” en zullen we aan alle kaderleden vragen een bewijs van goed gedrag aan te vragen.

  De website is weer in de lucht en wacht op leuke, grappige, interessante, nuttige etc bijdragen van jullie allemaal.
  Heb je iets te melden of wil je gewoon een foto van een leuk moment plaatsen, neem dan contact op met Jos penningmeester@wizardsofboz.nl  dan word jouw bijdrage geplaatst.

  Fijne dagen en tot ziens op het veld ( rekening houdend natuurlijk met alle richtlijnen).


  Jos, Corina en Beatrix.