• Zaterdag mochten we naar Etten-Leur, de Stags, al een keer van gewonnen, al een keer van verloren.
  Youri was deze keer de lead off, en gaf gelijk zijn visite kaartje af, stond meteen op het derde honk! En wie anders dan Raven pakte gelijk met een venijnig tikje zijn eerste RBI van de wedstrijd. Het eerste punt was binnen.
  Ook de eeste slagman van de Stags liet gelijk van zich horen met een honkslag en met twee gestolen honken stond ook hij klaar om te scoren. Echter door goed werpen van Noud kwam hij niet verder. Het zou tot de in de 4e inning duren voordat de Stags konden scoren.
  Ook de Wizards stonden een inning “droog” maar in de derde inning kwamen Koen, Youri (nog een RBI voor Raven) en Dillon over de plaat. De vierde inning had de werper van de Stags een opleving en stuurde 3 man weer terug naar de dugout. Maar in de 5e inning was de koek toch echt wel op. Maar liefst 7 punten kwamen erbij. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het vooral door veel wilde worpen waardoor we makkelijk konden binnen lopen.
  Beste slagmannen: Youri en Raven. Zij scoorden ook beide 2 RBI’s.
  Slechtste honkloper Raven!!. Nog 1 keer zo’n actie van 2 naar 3 en je kan meteen gaan douchen Raven!
  Boris had nog een toffe vangbal op 2 en Jorn een goede stop op 1
  Noud gooide 8 x 3 slag, 5 x 4 wijd kreeg 2 honkslagen tegen en het veld maakte geen fouten.
  Youri nam in de laatste inning het stokje over en gooide 2 x 3 slag, 2 x 4 wijd en kreeg 1 hit tegen en kreeg 1 fout aan zijn broek.
  Voor het outfield was het een perfecte wedstrijd, er kwam geen bal 😉. Saai jongens ik weet het je hoeft niet stil te staan daarachter, loop mee met de bal en zorg dat je achter elke aangooi zit als dekking. De kick zit erin dat je de loper kunt stoppen als de bal een keertje doorschiet.
  Zaterdag komt Adegeest op bezoek. Zij hebben minder gespeeld en staan net onder ons. Laten we ze daar maar houden.
  LET’S PLAY BALL!