• Sponsorkliks

 • Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan uw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost! 

  Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
  Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue  bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. 
  En nogmaals, het kost u niets extra!

  Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen. 
  Hoe werkt het? 
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van! 
  Waarom SponsorKliks? 
  SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
  ga dan naar www.sponsorkliks.com 
  en selecteer uw vereniging de Wizards of Boz.