• Onder normale omstandigheden zou ik nu, bijkomend van het openingstoernooi, na dampend van een heerlijke warme douche, met zware oogleden languit op de bank liggen.
  Nu zit ik thuis, achter mijn laptop, en log in bij “zoom” voor de eerste Wizards of BoZ Muziekbingo.
  Langzaam vult het scherm zich met kleine huiskamertjes en kleine en grote wizards.
  Na wat technische aanvang probleempjes, snelt Niels te hulp. Even testen en dan starten we met het eerste nummer.
  Van carnaval naar de Efteling, van de Snollebollekes naar de Golden Earing, en alles daartussen wordt afgespeeld. Bij elk nummer moeten er twee “los gaan”. Misschien dat daar de volgende keer extra punten mee te verdienen zijn?
  Mijn kaart raakte maar niet vol. Eerst een rijtje. Niets van mijn kaart werd afgespeeld. Of waren dat net de Snollebollekes? Henk Westbroek? Oooojee
  Dan een kruis. Het gaat beter. Ik kan al wat meer afkruisen. Eindelijk een rijtje! Het moest een kruis zijn Goosen!! Bingo!! Die valt hij Bij Susanne.
  Dan voor de volle kaart. Ja! “Jan Klaassen”, “Merck toch hoe sterck”, “De Zeven sprong”. Bijna.

  Nog maar drie!! “Het laatste rondje”. Ik hoor “dromen zijn bedrog” heet dat nummer zo? Of is het “ik leef niet meer voor jou”? Bingo!! Nou droom maar verder Goosen. Weer bingo bij de Zwartjes. Zij hadden ook al het eerste rijtje. Proficiat.
  Roos geweldig gepresenteerd! Carla top gedraaid! Nellemie leuke tips! Hartstikke bedankt! Smaakt zeker naar meer. En naar ieder die iets anders, “leukers” te doen had. Fout! Doe de volgende keer lekker mee.
  Jos