• YOU CAN'T WIN THEM ALL (??)

  Zaterdag stond eindelijk weer eens de streek derby op het programma. Wizards-Boosters, eindstand 7-11 ☹
  In de eerste inning gingen de Boosters met 5 punten gelijk "los". Noud was duidelijk (nog) niet in zijn hum. Door goed veldwerk kon hij toch nog de inning afsluiten met een 3 slag.
  Jorn wist met een infield hit het eerste honk te bereiken, en met een (deze keer) prima steel op 3, stond hij al snel in scorings positie.  Door een foute aangooi na een hit van Rom kon Jorn de score voor de Wizards openen.
  Inmiddels had Noud zich herpakt en hielden beide partijen het veld dicht tot de 5e inning.

  Werden onze jongens ineens wakker, kregen ze "grip" op het werpen of was het toch de vermoeidheid van de pitcher? Het regende honkslagen, en de punten (2) liepen binnen. Ook in de 6e(!!) inning wisten Wizards door te gaan met scoren(4). Jammer genoeg wisten ook de Boosters raad met de pitches van Jorn en scoorde wederom 5 punten.

  Noud gooide 5x 3 slag, 5x 4 wijd en kreeg 5 honkslagen tegen. Jorn gooide de 2 laatste innings met 2x 3 slag, 2x 4 wijd en 5 honkslagen. Het veld maakte 0(!) fouten.
  Nayron, Justin, Noah en Koen sloegen ieder 2 uit 3 (666).  Nayron, wel op blijven letten als je op het honkstaat hè!!

  Komende zaterdag al staat in Roosendaal de revanche op de rol. Koppie leeg jongens, we hebben nu gezien dat ze te "pakken" zijn.