• Zaterdag de eerste thuiswedstrijd. Tegen de Orioles.
  Je zou het misschien niet zeggen als je ze zo ziet zitten, maar vol zelfvertrouwen uit de wedstrijd tegen de Braves vorige week begonnen we aan de wedstrijd
  De Orioles maakten meteen kennis met het weer geweldig werpen van Noud. Van de eerste 4 man aan slag kregen er 3 3slag aan hun broek. In de gelijkmakende wisten de Wizards meteen te scoren. En weer was het Dillon dankzij een honkslag van Raven.
  In de tweede inning leek het even alsof de Orioles een antwoord hadden gevonden op het werpen van Noud met tweehonkslagen zodat de stand weer gelijk was. Het antwoord van de Wizards in de gelijkmakende was duidelijk. 5 man passeerde de thuisplaat.
  In de innings daarna (3) sprokkelde beide partijen nog wat puntjes bij elkaar. Wij door 2 2 honkslagen van Jorn en Nayron, die sowieso een goede dag had met 2 RBI’s en als catcher een vrijwel perfecte wedstrijd.
  Na 41/2 innings was de eindstand 10-6
  Vermeld moet dat Rom met een vangbal, die even dreigde geen vangbal te worden, toch nog de bal van de grond wist te houden de wedstrijd wist te beëindigen!
  Noud was dus weer duidelijk de baas met 10(!) keer 3slag, slechts 1x 4 wijd, en kreeg 5 honkslagen tegen.
  Jorn was een waardige “closer” met 1x 3slag, 1x 4 wijd en 3 honkslagen tegen.
  Het veld maakte slechts 1(!) fout.

  Keep the ralley guys!