• Na een “rustperioden” van een week of 5, en een zéér slecht bezochte 1e training, zijn we toch sterk begonnen aan de tweede helft van het seizoen.
  De Blue Birds uit Delft kwamen op bezoek en verlieten na zo’n 2 uur het veld met 11-2 aan hun broek.
  In de eerste inning opende de Birds gelijk hun scoren. Door rake klappen van Joas, Bo en Per konden Joas en Bo scoren. Noud hield het verder dicht door zijn 1e 3x 3slag.
  Ook de Wizards scoorden 2 punten. Jorn kwam op het tweede honk door een goede tik en wat hulp van de Birds. Raven sloeg hem binnen en Youri scoorde na goed honklopen de gelijkmaker.
  Voor de Blue Birds zat het scoren erop door uitstekend werpen van Noud. Hij gooide 12! X 3slag, 4x 4wijd en kreeg 5 hits tegen. Zijn veld maakte slechts 1 fout.
  In de derde inning was er nog een knappe tripple play van de Birds, maar ook Noud stuurde de volgende drie slagmannen weer onverricht ter zake terug naar de dugout.
  In de 4e en 5e inning gingen de Wizards los, en scoorden in beide innings 4 punten, door goed slagwerk van Tjebbe en Youri (beide een 2 honkslag)
  Niet de beste slagman, dat waren Raven (weer!!) en Youri (beide 2 uit 3), maar wel de verste was Nayron met een heerlijke 3 honkslag. Zowel Raven als Nayron scoorden zelf ook nog eens 2 RBI’s (runs batted in)
  Ook Jorn verdiend een pluim met een geweldige “running catch” op fout gebied. Hij mocht ook nog eens de wedstrijd uitgooien. Hij gooide 1x 3slag, 3x 4wijd en kreeg 0 honkslagen tegen. Met twee nullen en alle honken bezet maakte Dillon de derde en laatste nul.
  It was a nice day at the ballpark!