• Op zaterdag 9 september was het zover en vierden we ons 35-jarig bestaan. Het was een mooie mix van oud- en huidige leden, hun familie en vrienden. De middag startte met een feestelijk onthaal van de Pupillen 1 die net terugkwamen van hun laatste competitiewedstrijd en kampioen van 2023 waren geworden. 

  Op het hoofdveld sprak voorzitter Bas van Male zijn dank uit aan de leden van het eerste uur: “Jos, vader van de club, jij startte in 1988 samen met nog paar enthousiaste honkballers een klein clubje.” “Deze club, dat zit hier hè!” En daarbij wijst penningmeester Jos Goosen naar zijn hart. “Ik hoop dat de kinderen die vandaag kampioen zijn, hier over 10 jaar ook weer staan.” Ook werden secretaris Corina de Bruijn en Carla Blaaubeen van de activiteitencommissie in het zonnetje gezet. “De moeder en tante, altijd betrokken en overal inzetbaar,” aldus Bas.

  All stars honkbalwedstrijd
  Jos wierp de eerste bal bij de all stars wedstrijd, een honkbalwedstrijd tussen de oude garde en de jonge honkballers, aangevuld met enkele spelers van het herensoftbalteam. Het werd een spannende pot! De ‘oudjes’ stonden in de eerste paar inningen voor, dankzij hun nog altijd aanwezige honkbalkunsten. Helaas moesten zij, misschien mede door de hitte, uiteindelijk toch de winst uit handen geven.

  Softbaldames hebben er zin in
  Gelijk na deze wedstrijd mochten de dames aan het werk. De softbalsters speelden een competitiewedstrijd tegen de nummer 1, de Starlights uit Schijndel. Het beloofde een pittige strijd te worden, maar al gelijk in de eerste inning werd duidelijk dat de Wizards er zin in hadden. Er was ook flink wat publiek en voor deze gelegenheid maar liefst drie scheidsrechters en een commentator. Zij kregen waar voor hun geld, want de dames wonnen met 8-5. En toen was het feest echt begonnen!

  Eten, drinken en muziek
  Gedurende de dag waren er foodtrucks en een kraam waar jubileumshirts en -hoodies werden verkocht. En aan de bar werden frisse drankjes geschonken. De dj en vooral de band Cover the Cage zorgden ervoor dat iedereen – jong en oud – tot in de late uurtjes genoot van dansbare hits uit ieder muziekgenre.