Honk- en softbal vereniging

We bergen de spullen weer op

Vorige week de was gedaan. Met de spullen in mijn hand realiseerde ik me dat ze nu weer in de kast kunnen. Normaal leg ik ze namelijk al bij mijn tas zodat ik niets vergeet. Ja het seizoen zit er voor de meesten van ons al weer op. Een seizoen dat ons weer vele leuke en spannende momenten heeft gebracht. Want dat is juist het leuke aan onze sport. It ain’t over ‘ till the fat lady sings. Er is namelijk altijd een gelijkmakende inning die de stand een totaal ander aanzien kan geven.

Maar goed dat hadden de heren niet nodig. Want met nog twee wedstrijden te spelen was wel duidelijk dat het kampioenschap hen niet kon ontgaan. Heren van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.En al ik toch al bezig ben, alle teams hebben weer een  mooie prestatie geleverd. Soms door hoog te eindigen soms ook door een Team te zijn en een goede teamprestatie neer te zetten. Dank ook aan alle ouders die hun bijdrage hebben geleverd aan de vereniging. Omdat nu eenmaal elke steun welkom is.

Dank aan alle vrijwilligers die vele dagen klaar stonden om teams te trainen en te coachen bardiensten hebben gedraaid, veld en kantine hebben verzorgd en activiteiten hebben georganiseerd.

Voor ons zit het er op. Alle spullen worden in het vet gezet en opgeborgen. Naar Amerikaans gebruik  installeren we ons nu voor internet dan wel TV om te zien wie uiteindelijk de world series gaat winnen. Postseason 2015 is ondertussen begonnen.

Dank allen en tot volgend jaar.

Beatrix Lourens

------

WIZARDS MOSSELAVOND
Het seizoen is weer voorbij en de kantine is weer bruikbaar voor andere activiteiten.  We willen wederom een mosselavond organiseren. De datum is zaterdag 14 november 2015. We beginnen rond 19.00u. Kantine open om 18.30u.
We hebben voor die avond mosselen frites en stokbrood. Voor degene die toch willen komen, maar geen mosselen lusten, is er stoofvlees of een andere snack.

De kosten zijn €12,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 7,50

Let op. Het is kort dag. Daar er maar maximaal 50 personen kunnen deelnemen is opgave van tevoren belangrijk. Als je opgegeven hebt gaan we er ook van uit dat je betaald daar we anders niet uit de kosten komen. Als je al aangegeven hebt dat je komt, dan toch nog een email doen aub zodat het definitief vaststaat. De betaling vindt plaats op de avond zelf. Graag aangeven met hoeveel personen je komt en of je mosselen of stoofvlees wilt

Let wel: vol =vol opgeven vòòr 10 november 2015 via secretariaat@wizardsofboz.nl  of telefoon 0638320621

Je krijgt dan zsm antwoord.
Groeten Sjaan, Walther, Bram, Toon en Corina 

----

Gezocht: nieuwe penningmeester! 
Na vijf jaar als penningmeester  van de Wizards gaat Kees Molenaar binnenkort stoppen.  Kees heeft het met veel enthousiasme gedaan maar wil nu graag meer tijd besteden aan zijn privé-leven. Dit betekent dat de club op zoek is naar een nieuwe penningmeester  die deze belangrijke rol op zich wil nemen.
‘Een kandidaat hoeft geen financiële specialist te zijn,’ aldus Kees, ‘Maar het is wel belangrijk dat diegene verstand heeft van geldzaken.’
Tot de taken van de penningmeester hoort onder andere het uitvoeren van bankbetalingen voor de vereniging en het  vastleggen daarvan, het uitsturen van de automatische incasso’s voor  de contributie en het verzenden van rekeningen aan bijvoorbeeld sponsors, en het sturen van betalingsherinneringen. Ook een belangrijk onderdeel is het vaststellen en bewaken van de financiële kaders, het opstellen van de  jaarrekening en de meerjarenbegroting voor de ALV.
Heeft u interesse in deze functie en/of  wilt u zich kandidaat willen stellen dan kunt u een e-mail sturen naar onze voorzitter, Beatrix Lourens (voorzitter@wizardsofboz.nl) of naar Kees Molenaar (penningmeester@wizardsofboz.nl).

Kees, bedankt voor je jarenlange inzet voor de vereniging!

---

Aangeboden
tenue Wizards of Boz incl ondershirt sokken leeftijd 11/12 jaar €15,-
Fam van Egeraat - 0614146448---

Sponsoring 
Volgens Wikipedia is sponsoring:  'Het beschikbaar stellen van middelen aan sporters of aan andere organisaties, met als tegenprestatie reclame of publiciteit voor de sponsor.' Dat is een hele mond vol, maar feit is dat ook de Wizards niet zonder sponsoring kunnen.  Dat geldt helemaal nu er vanuit de gemeente steeds minder subsidie binnen komt. Gelukkig zijn er al een aantal bedrijven die onze  club steunen, met geld of op een andere manier. Sommige hebben een bord langs het veld, andere sponsoren een vlag langs de Randweg, of hebben een link op onze website. Toch mag dat altijd meer zijn, bijvoorbeeld om meer budget vrij te kunnen maken voor  jeugdactiviteiten. 

Werk je bij een bedrijf dat de Wizards - financieel of in natura - zou willen steunen? Of heb je misschien een eigen bedrijf dat dit zou willen doen? Stuur een mailtje naar PR@wizardsofboz.nl,  we komen graag eens langs om over de mogelijkheden te praten. 

---

Gezocht!
Ben jij betrokken bij de club? Wil je graag meepraten, maar vooral ook zaken regelen (en/of verbeteren) voor de teams?  Dan is de technische commissie op zoek naar jou.. Je hoeft niet actief honk-of softbal te spelen, maar wel graag de club-de teams-trainers/coaches e.d ondersteunen, zodat de Wizards een goed draaiende club is en blijft! Wil je meer weten? Dat kan hoor, stuur een berichtje naar de Wizards.

---

Spullen opbergen? Nou wij niet...
Natuurlijk, het einde van het wedstrijdseizoen is voor veel leden reden om de honk- of softbalspullen op te bergen tot de binnen-trainingen weer beginnen in januari. De Old Peanuts doen daar niet aan en gaan ook in het najaar en de winter gewoon door! Elke zaterdagmorgen verzamelen de Old Peanuts zich om 9 uur op de Staak om samen eerst een lekker ontbijtje te nuttigen.  Daarna gaan ze tegen 10 uur het veld op voor een stevige training onderleiding van Jos Goosen, of als er genoeg spelers zijn, een lekker potje. Dus als jij ook nog helemaal geen zin hebt om je spullen op te ruimen, kom dan op zaterdagmorgen naar de Staak en doe mee!