Honk- en softbal vereniging

Goed, beter, BEST!

Dat het een hechte groep is, wisten we al. Ik heb het hier over onze pupillen. Ja natuurlijk ONZE  want Zij en dus WIJ  zijn kampioen van het eerste deel van de competitie.
Ze vingen behoorlijk wat ballen en sloegen er uitstekend op los. Onderweg stalen ze de honken en liepen trots en met flair over de thuisplaat. ONZE PUPILLEN DUS. 8 gewonnen wedstrijden en een gelijk spel.
Jongens van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat en op naar het tweede deel.
Ja zo langzamerhand komt de zomerstop al weer in zicht . Nog twee weekenden spelen en dan deze keer een lange  zomerstop vanwege het WK softbal in Haarlem.
Wellicht gaan  jullie daar een kijkje nemen. Ik in ieder geval. Deze kans om de beste teams ter wereld te  zien softballen laat ik me natuurlijk niet ontgaan.
Ik steek daar altijd wat van op.

Want uiteindelijk gaan we net als de pupillen voor goed, beter en best.

Pupillen, chapeau.

Fijne vakantie!
Beatrix Lourens


Dames boeken weer winst


Afgelopen weekend speelden de dames een wedstrijd bij de Cheetahs uit Beek. Een eindje rijden en vroeg op, maar het was niet voor niets!
De dames begonnen de eerste inning aan slag en scoorde deze inning gelijk 8 punten. Ze maakten 2 honkslagen, een twee-honkslag en een drie-honkslag. Na 14 slagmensen hadden de Cheetahs 3 nullen gemaakt door vangballen en werd er gewisseld. Toen gingen de Wizards het veld in en de Cheetahs kwamen aan slag. De Cheetahs dachten ook maar even wat punten te maken en scoorde 6 punten.

De tweede inning zaten de Wizards nogsteeds goed in de wedstrijd en haalde weer 5 punten binnen door 2 honkslagen, een twee-honkslag en een drie-honkslag. De Cheetahs konden dit niet evenaren en haalde de tweede inning 1 punt binnen. Pitcher Anouk Luykx werd deze inning gewisseld met Chantal van Baalen. De uitslag aan het einde van de tweede inning was 7-13.

De derde inning werd het veld goed dicht gehouden bij beide teams. De Wizards sprokkelden nog 1 punt en de Cheetahs geen meer. De wedstrijd had een uitslag van 7-14.
Beste slagvrouwen van de Wizards waren Jiske Prins en Elvira de Bruijn met een slaggemiddelde van 1.000.

Stand in de competitie

Heren 1

1 Ridderkerk Rowdies-2 22
2 Hawks-2 20
3 Orioles-3 12
10 Wizards of Boz 1

Heren

1 Islanders 20
2 Ridderkerk Rowdies 19
3 Blue Hitters 18
6 Wizards of Boz 10

Heren 2

1 Jeka-3 16
2 Boosters 14
3 Wizards of Boz 11

Dames

1 Maastricht 16
2 Wizards of Boz 16
3 Nuenen-2 14

Aspiranten

1 Portland Poemas-2 19
2 Spikes-2 19
3 Hellevoet Athletics-2 14
6 Wizards of Boz 8

Pupillen

1 Wizards of Boz 17
2 Boosters 14
3 Roef! 12

¡Hola muchachos!, hola aspirantos,

Hebben jullie de zonnepitten al geproefd? Deze keer ninguna pregunta dus ook ninguna respuesta, geen vraag geen antwoord.

De competitie is nu zo’n beetje half weg. En ik zie 3 teams met kansen op een feestje aan het einde. De dames doen het goed zij staan tweede, zal Maastricht een onoverbrugbare heuvel zijn? Ook de Heren 2 staan derdes in hun competitie, maar hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. (verliezen van de Boosters doen we niet meer hè compañeros).

Maar de pupillen spannen de kroon. Ongeslagen kampioen ... ¡Superior!

Voor de andere teams; kom op hechiceros! Blijf knokken, winnen is zoveel leuker dan verliezen, dat hoef ik jullie niet te vertellen dat weten jullie zelf ook wel. Je moet er wel zijn voor elkaar en elkaar willen helpen. Het is toch ook echt een team sport.

En, magos, vergeet niet mij lasting te vallen met jullie vragen hè

Saludos Connie


- Sponsor -

Stel je voor, een unieke eigen baseballjas. Met initialen en/of met een afbeelding van de sport die je beoefent. Deze  kan worden geborduurd of door middel van originele Amerikaanse badges (chenille) worden aangebracht. Jouw eigenjas, je komt geen tweede tegen!

Betaalbaar?
Bij RIXIP is het gelukt de prijzen goed betaalbaar te houden, je hebt alleen te maken met een iets langere levertijd, zo'n twaalf weken. Maar dan heb je wel iets unieks in huis wat letterlijk en figuurlijk op je lijf is geschreven. Bij aantallen van 10 voor bijvoorbeeld clubs en verenigingen kunnen de prijzen nog aantrekkelijker zijn. Met de materialen, modellen en kleurencombinaties is eindeloos te variëren.

Voor meer informatie www.rixip.com


Bardiensten juli/augustus

Dag Datum Team Team B bardienst1 tijd
vrij 11-jul Heren SB Vlaardingen Holy-2 18:30-sl Chantal v Baalen
zon 13-jul HB heren 1 Vlaardingen Holy-2 9:00-12:00 Vanessa v Eerten
zon 13-jul HB heren 2 Islanders-3 12:00-sl Marijke / Corina
zon 20-jul HB heren 2 Seven Hills-2 9:00-sl Marco de Groot / Jos Spijkers
zat 30-aug Aspiranten HB Vlaardingen Holy   Brett Rijsdijk /
zon 31-aug HB heren 2 The Stags-3 9:00-13:00 Mark Draisma /

Scheidsrechters juli/augustus

vrij 11-jul 19.30 Heren SB Vlaardingen Holy-2 Elvira de Bruijn
zon 13-jul 10:00 HB heren 1 Vlaardingen Holy-2 Arjan van Zijp
zon 13-jul 14.00 HB heren 2 Islanders-3 Eelko de Munck
zon 20-jul 10:00 HB heren 2 Seven Hills-2 Richard Rietveld
zat 30-aug 14:30 Aspiranten HB Vlaardingen Holy Xander Molenaar
zon 31-aug 10:00 HB heren 2 The Stags-3 ?