Honk- en softbal vereniging

Nieuwe website, facebook en eerste nieuwsbrief ..

Woord van de voorzitter ..
Eind vorig jaar besloot het bestuur dat het ondertussen tijd geworden was de website te vernieuwen en leden de mogelijkheid te geven nieuwtjes, ervaringen etc met elkaar te delen (Facebook).
Martijn van Nijnatten gevraagd en met enkele leden goed gebrainstormd wat het dan wel niet moest worden. Geduld is niet direct mijn grootste deugd, dus zo voor het begin van de competitie wierp ik regelmatig een blik op onze website maar ja website was nog “under construction”.
Eindelijk was het dan zo ver. Met het openingstoernooi voor de deur zijn we uiteindelijk het eerste weekend van april live gegaan.
En wat was ik aangenaam verrast. Een rustig beeld op de website en dan prachtig die aankondiging van de weekendwedstrijden op Facebook , de uitwisselingen , foto’s, leuke berichtjes en wat al niet meer. Je krijgt er zin in.
De website en Facebook is van ons allen. Deel je ervaringen, foto’s, etc met elkaar. Laten we afspreken de redactie en ons zelf te verrassen met weetjes over honkbal, softbal en beeball. Complimenten te (uit te) delen en mede leden te attenderen op onze wedstrijden of verenigingsactiviteiten.
De pupillen pakken in deze nieuwsbrief de handschoen op en delen als eerste hun ervaringen van het afgelopen weekend met ons. Wie volgt?

Allen een fantastisch seizoen met leuke wedstrijden, mooie acties en respectvol gedrag.

Veel plezier

Namens het bestuur

Beatrix Lourens
Voorzitter

 


Gezien op Facebook ..

"Honkbal kleding check, toque check, knuppel check, handschoen check!
Quentin klaar voor zn 1ste wedstrijd in Breda...Go Wizards of Boz.
"

Quentin Geertse is dit jaar lid geworden en speelt bij de Beeball

Nationale sportweek ..

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. In 2014 vindt de Nationale Sportweek van 19 tot en met 26 april plaats. Met een spectaculaire aftrap op vrijdag 18 april in Roermond!

De Nationale Sportweek vindt doorgaans de laatste week van de maand april plaats. De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

Ook bij de wizards kun je kennis maken met de sport en de vereniging.
Opentraining is woensdag 23 april van 18.30-20.00u voor de kids van de basisschool die mede verzorgt wordt door het 2de herenteam.
Wij zoeken sponsors ..

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Uw club, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Uw club ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Uw club. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Uw club ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van Uw club. Ga naar www.wizardsofboz.nl en klik op de banner aan de rechterkant van de pagina. Voor u een kleine moeite, voor Uw club directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Uw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Uw club. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Uw club hier direct van!

Wedstrijdverslag .. (Boosters - Pupillen)

zaterdag 12 april  Boosters – Wizards of Boz   3 – 3

Onze jongens gingen voortvarend van start. Luuk bracht het eerste punt binnen na zelf een inside hit geslagen te hebben kwam hij binnen op een hit van Hessel. Sterk pitching van beide pitchers zorgde er voor dat in twee innings aan Wizards zijde slechts 9 spelers aan slag waren geweest. Onze pitcher hoefde maar met 7 spelers af te rekenen. Stand na twee innings 1 – 0 voor de Wizards

Luuk maakte in de derde inning 2 – 0 geholpen door het Boosters veld kon hij na een honkslag de volgende honken stelen. Thomas maakte er in de vierde inning 3 – 0 van . Zelf hield hij met de hulp van zijn veld de verdediging dicht. In de 6e en laatste inning ging de vermoeidheid mee spelen helaas voor ons werd het 3- 3. Maar het was een spannende wedstrijd met een enorme inzet van dit team.
MVP was Luuk.


Dringend verzoek .. Wedstrijdsecretaris gevraagd
Tot op heden heeft niemand zich gemeld om het volledige wedstrijdsecretariaat over te nemen.
Het bestuur hoopt dat spoedig een van onze leden dan wel een van de ouders van de jeugdleden zich meldt om deze leuke taak op zich te nemen. We zullen alle ondersteuning geven die nodig is/zal zijn.
Zonder wedstrijdsecretariaat kan de vereniging niet draaien en weldra zitten we zonder wedstrijdsecretariaat.
Heb je interesse neem dan contact op met het bestuur.

Hartelijk dank en tot spoedig ziens
Bestuur
Van de redactie ..

De eerste nieuwsbrief is een feit. We streven er naar iedere maand een nieuwsbrief te maken, maar kunnen we niet zonder hulp van jullie. Dus heb je iets leuks te melden, een wedstrijdverslag, foto's of een andere leuk item voor de nieuwsbrief stuur een mailtje naar redactie@wizardsofboz.nl. Ook zullen er regelmatig nieuwsberichten op de website geplaatst worden. Naast de website en nieuwsbrief draait ook de facebook pagina, op volle toeren 'liken' dus en zeker delen!


Bardiensten 19 apr - 11 mei ..

Datum Team Kantine open Dienst 1 Dienst 2
zat 19-apr Beeball 9:00-13:00
Arjan Oostvogels Corne Klaassen
zat 19-apr Pupillen
14:00-sl Rein v Nijnatten Marja v Nijnatten
zat 19-apr Aspiranten

Rein v Nijnatten Marja v Nijnatten
zon 20-apr Heren 1 9:30-sl Marijke nvt
vrij 25-apr Heren SB 17:30-sl Ronald v Overveld Johan Hartmans
zon 27-apr Heren 1 9:30-13:00 Toon de Bruijn nvt
zat 3-mei Aspiranten
13:30-16:30 Nellemie Petyra Cockx
zat 3-mei Dames SB
17:30-sl Antoinette Corina de Bruijn
zon 4-mei Heren 2 8:30-12:30 Franck Claessens Ruud Verbeek
vrij 9-mei Heren SB 18:00-sl Rein v Nijnatten Marja v Nijnatten
zat 10-mei Pupillen
11:00-sl Peter Ibes nvt
zon mei Heren 1 9:30-sl Suzanne vd Bulk Brett Rijsdijk

Complete lijst kun je hier downloaden >>

Scheidsrechter schema 19 apr - 11 mei
Dag Datum Team Start wedstrijd Tegenstander Scheidsrechter
zat 19-apr Beeball 10:00 Seven Hills Max v Egmond
zat 19-apr Pupillen HB 12:00 Roef! Anouk Luykx
zat 19-apr Aspiranten HB 14:30 Euro Stars Hans de Korte
zon 20-apr HB heren 1 11:00 Braves-4 Arjan van Zijp
vrij 25-apr Heren SB 18:30 Batters Erik v Wunnik
zon 27-apr HB heren 1 11:00 Zwijndrecht-3 Wijnand v Weerden
zat 3-mei Aspiranten HB 14:30 Zeeuwse Honk Yannick de Korte
zat 3-mei Dames SB 18:30 Jeka Jeroen Dingemans
zon 4-mei HB heren 2 10:00 Boosters Jos Goosen / Mark Harskamp
vrij 9-mei Heren SB 19:00 Hellevoet Athletics Bas v Male
zat 10-mei Pupillen HB 12:00 Jeka Suzanne Backer
zon 11-mei HB heren 1 11:00 Orioles-3 Steven Luurs / Lorenzo Alberts


Complete lijst kun je hier downloaden >>